Nieuw bericht - Reisverslag uit Wayaca, Aruba van Bart&Rianka - WaarBenJij.nu Nieuw bericht - Reisverslag uit Wayaca, Aruba van Bart&Rianka - WaarBenJij.nu

Nieuw bericht

Door: Bart

Blijf op de hoogte en volg Bart&Rianka

10 Mei 2004 | Aruba, Wayaca

Leuk om iedere keer weer jullie reacties te lezen op onze site. Als ik zie hoe velen van jullie iedere keer weer trouw reageren, besef ik dat ik ook wel wat vaker wat de site mag zetten. Rianka is me alleen iedere keer weer voor. Klinkt het een beetje geloofwaardig??

Het is in ieder geval nog steeds lekker druk bij KPMG. Van tevoren hadden ze beloofd dat het vooral in het begin van het jaar druk zou zijn en daarna rustiger. Ondertussen heb ik begrepen dat het begin van het jaar blijkbaar minimaal tot eind juni duurt, want het zal de rest van mijn stageperiode niet rustiger worden. Ik heb trouwens niet te klagen hoor, ik heb veel plezier in mijn werk hier en een beetje werkdruk is ook nooit weg, toch?

Na het vorige berichtje van Rianka is er niet zo heel veel gebeurd hier. Na drie maanden is alles eigenlijk wel gewoon hier. Gisteren weer lekker naar het strand geweest, beetje bijbruinen. Is wel nodig als je een aantal weken niet geweest bent.
Vorige week vrijdag (koninginnedag) heb ik trouwens nog wel meegedaan aan een tien kilometer loop. Valt best tegen als je vier maanden je hardloopschoenen niet aangehad hebt. Ik moet er wel bijzeggen dat het klimaat hier niet uitnodigt om een lekker duurloopje te doen. Daarom heb ik er op koninginnedag ook maar een intervaltraining van gemaakt; 6 kilometer hardlopen, 100 meter wandelen, 1,5 kilometer iets minder hard lopen, 100 meter wandelen, 1 kilometer nog iets minder hard lopen, enz… Mijn eindtijd zal ik jullie daarom ook maar besparen. Misschien dat er binnenkort nog wat foto’s van op de site komen, maar ik moet nog even bedenken of ze het aanzien waard zijn…

Vandeweek ben ik nog naar het KLM-office geweest om mijn ticket om te laten boeken. Mijn terugvlucht stond op 27 juli en zoals Rianka al geschreven had, leek het ons wel aardig om met Jacomijn, JW, Sander en Jos terug te vliegen naar Nederland, op 19 juli dus. Helaas is het waarschijnlijk niet mogelijk, omdat deze vlucht wat mijn ticketklasse betreft al vol zit. Nog gevraagd of ik dan mocht bijbetalen zodat je in een duurdere klasse terechtkomt, maar dat mocht niet (raar toch?). Ze gingen nog bekijken of ik toch met dit ticket meekon op de vlucht, maar daar heb ik nog niks van gehoord. Het kan tot een maand voor de vluchtdatum duren voordat we zeker weten of ik mee mag op 19 juli. We gaan er maar vanuit dat we de 27e terugvliegen, dan kan het in ieder geval niet tegenvallen.

Aanstaande zaterdag wordt de jaarlijkse ‘KPMG Familyday’ georganiseerd. Dit jaar betekent het een dagje naar ‘De Palm Island’. Ik mag nog twee extra familieleden meenemen, dus als er nog gegadigden zijn… Snel reageren, want de inschrijving sluit dinsdag!

Dat was het weer voor deze keer. Leuk om jullie weer even gesproken te hebben!
Groetjes!

• 10 Mei 2004 - 12:40

Jacomijn:

hey lief broertje...
    erg jammer dat de vlucht waarschijnlijk vol zit :( maar ik heb er wel zin in om naar jullie toe te komen hoor!!! want hoe vervelend grote broers soms ook kunnen zijn, ik mis jullie absoluut! een half jaar zonder jullie is toch wel lang hoor :S:(
    nou, komende zaterdag is nog iets te vroeg, maar over 2 maandjes zijn wij bij jullie!!!
    xxx jacomijn

• 10 Mei 2004 - 17:58

Sander:

Jongeheer Bart?! Ik dacht dat alleen Rianka op Aruba zat... Hoe lang zit jij daar al Bart? Ik dacht dat gewoon was verdwenen :-(( Maar gelukkig ben je weer terecht! Ik miste je al! Effe zonder onzin, Bart. Ik heb echt zin in de 5e!

Groeten van de Koninklijke Familie, omdat je op de heuglijke semi-verjaardag niet in het land was.. En groeten van mij, omdat je al veel meer dagen niet in het land bent!

• 11 Mei 2004 - 14:58

Jos:

hey Bart,
    Jammer dat je niet tegelijk me terug kan vliegen met ons.. heb er iig heel veel zin in om daarheen te komen. :-) kan ik zelf ook eens proberen bruin (of heel erg rood) te worden... groetjes

• 12 Mei 2004 - 08:43

Marije En Jan:

Hoe laat moeten we er zijn zaterdag? Wat is het kledingvoorschrift?
    Heb best zin in een feestje want we hebben nooit wat.
    Hier is het koud voor de tijd van het jaar en een stevige noord-oosten wind dus dan weten jullie het wel!!
    Gisteren een schots hooglandertje geboren in het weiland voor ons huis dus dat is wel weer leuk. Die zie je waarschijnlijk niet bij jullie want dat is zware dierenmishandeling; zo'n vacht
    Helaas is het veulen van Lonneke nog niet geboren (de datum was 20 april) dus jullie begrijpen dat de spanning te snijden is in huize van Veen.
    Verder alles goed hier en jullie krijgen ook de groetjes van Max en Lonneke!

• 13 Mei 2004 - 13:05

Henrike:

Hoi Bartje,

Leuk dat je ook 'weer eens' iets schrijft op de site... ;)
    Tof dat je het naar je zin hebt op je stage. En misschien beter een beetje werkdruk, dan dat je je straks zou zitten vervelen, toch? Hier leer je in ieder geval meer van.

Ik kan me voorstellen dat je Aruba qua eiland e.d. nu wel gezien hebt, maar geniet nog maar even van de zon, want hier heb je nog niet de kans om ff lekker bij te bruinen, hoor (hoewel mijn benen daar hoognodig aan toe zijn, of beter gezegd, ze zijn toe aan een ontwittingskuur).

Berry heeft dinsdag een solli gehad bij de Rabobank en hij was er zelf best tevreden over. Eind deze week horen we of hij voor een 2e gesprek mag komen... Er waren trouwens van de meer dan 100 brieven maar 9 mensen uitgenodigd, waaronder Berry. Tof he? Dus nu duimen en bidden we maar, want hij wil deze baan ECHT hebben (de functie-omschrijving is ook op zijn lijf geschreven). Spannend, spannend, spannend... Duimen jullie mee?

Nou, verder weinig te vertellen, dus ik ga maar weer verder surfen.

Groetjes en tot mails, Henrike

• 13 Mei 2004 - 18:33

Mark En Bianca:

Hier een berichtje van jullie buren!!! Wat een leuke site hebben jullie! en eindelijk..... Bart heeft er ook iets op gezet! Heel goed Bart, zet hem op en ga zo door! Geintje
    tot vanavond!

Liefs mark en bianca