Goed nieuws!
Door: Rianka
Blijf op de hoogte en volg Bart&Rianka
04 Mei 2004 | Aruba, Oranjestad
Vlakbij ons appartmentencomplex zit een minigolf en een bowlingbaan, en afgelopen vrijdag kozen we ervoor om naar de bowlingbaan te gaan. Bleek er net een toernooi aan de gang te zijn, dus dat ging niet door. Toen gingen we maar naar de Minigolf om kwart over elf. Ging ie om elf uur dicht! Werd dus ook niks. Gelukkig zit er ook een Pool Plaza vlakbij (wij vervelen ons nooit in het weekend!) en toen zijn we daar maar heengegaan. Die was tot twee uur open dus hadden we nog even. Ondaks dat we met Maaike en Roland geoefend hadden, kon ik er helemaal niks van! We zijn met zijn vieren heengegaan (Rita, Bianca, Bart en ik) en we hebben in drie verschillende teams gespeeld. Van de zes potjes die we gespeeld hebben, heb ik met mijn team (Rita) maar 1 keer gewonnen... Moet dus nog even flink oefenen.
En Maaike, ondanks dat ik het niet zo liet blijken, had ik het echt heel moeilijk bij die dierenwinkel! Ik heb zelfs geinformeerd hoe duur zo'n jong katje was met de gedachte hem mee naar Nederland te nemen. Helaas kunnen we die bij het appartmentencomplex niet houden, dus heb ik hem maar niet meegenomen. Ik probeer nu gewoon de gedachte vast te houden dat ze ongetwijfeld erg snel dood zullen gaan, en niet echt verder zullen lijden. Klinkt misschien heel hard, maar als je gezien hebt hoe ze erbij lagen, is dat echt het enige wat je nog kunt denken.
Ik wil trouwens Jan en Marije, Jacomijn, en Carolina en Matei bedanken voor de kaartjes die ze gestuurd hebben. Ons appartment begint er gewoon leuk uit te zien!
Verder wil ik de van Baaren heel veel sterkte wensen vandaag, na de crematie van Ome Nic.
Veel liefs, groetjes en tot snel!
Rianka
PS. Bart heeft beloofd binnenkort een verhaaltje op de site te zetten, dus dat komt er ook weer aan.
05 Mei 2004 - 12:55
Henrike:
O, ik ben de eerste met een reactie (hoop ik niet dat iemand me snel voor is...).
Ik kan me je reactie van die katjes wel een beetje voorstellen, zou ik denk ik ook hebben. Misschien kan je zelf een soort weeshuis voor die beestjes oprichten? Ik stort wel... ;)
Lastig he, om alles goed in elkaar te plannen qua terugreis. Ik hoop dat het allemaal lukt ook met Barts ticket. Kan hij met een beetje bijbetalen niet met dezelfde vlucht mee, of moet hij dan alleen zitten? Is natuurlijk ook niet leuk.
Nou, hier alles goed. De vogeltjes hebben nog steeds geen naam, wel goede suggesties gehad, maar niet over gepraat. Ik vindt 'Lotje' voor je nieuwe cavia trouwens wel erg leuk. Misschien kan Jacomijn er een foto van maken, die naar jullie sturen en dat jullie hem dan op de site zetten, dan weten wij ook hoe ze eruit ziet (we kunnen natuurlijk ook weer een keertje naar Barneveld gaan... hihi).
Groetjes en liefs, Henrike -
05 Mei 2004 - 13:50
Jacomijn:
wat ik ff kwijt wilde: de foto's van de caviaatjes zijn onderweg hoor henrike. ik ben niet zo dom als ik eruit zie :P haha ok :P en idd, je komt maar lekker een keer naar barneveld als jij lotje wilt zien :P
koninginnedag is hier net voorbij en gisteren dodenherdenking en vandaag bevrijdingsdag zijn ook alweer bijna voorbij :P verder gaat alles zn gangetje nog wel in het hollandse bewolkte gebiedje. groetjes van iedereen hier.
xxx jacomijn -
05 Mei 2004 - 17:25
Car & Matéi:
YES YES YES!! Eindelijk komen wij voor in het verhaaltje! xxx -
05 Mei 2004 - 18:33
Rita:
ha bart en rianka,
goed he, heb ik toch een keer op jullie site gekeken. Heb alleen nog lang niet alles gezien, maar daar ga ik dadelijk aan werken.
verder gaan we er toch nog een geweldige tijd van maken zolang we hier samen zitten, maar dadelijk eerst... shoppen!!!
heel veel groetjes rita -
06 Mei 2004 - 18:40
Marianne:
He Rianka,
Zit nu op mijn werk en heb even een gaatje gemaakt om mijn nicht(je) te schrijven. Het is weer even geleden dat ik een berichtje voor je heb achter gelaten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al weken niet mijn e-mail gecheckt had, maar ik ben nu weer helemaal bij.
Nog een paar maanden en dan kom je al weer naar huis. De tijd gaat hier best snel.
Heb net vorige week mijn zomer vakantie geboekt. Roel en ik gaan 2 weken naar Corfu, Griekenland. Kan bijna niet wachten ben echt aan vakantie toe (maarja wie niet).
Groetjes -
09 Mei 2004 - 17:25
Mieke:
Ha die overzeese familie,
het blijft gewoon erg leuk om vanuit mijn huistuinenkeukenbende (dit mag je letterlijk nemen:Joost is jarig en dat veroorzaakt een afvalberg, maar zijn haar zit goed)te lezen over het leven wat daar ook niet allemaal op rolletjes loopt. We willen dus gewoon even met je ruilen, maar uit je verhalen maak ik op: niet te lang, want het is daar dus niet alleen zonneschijn en zonneschijn (allemaal schijn). Ik dacht trouwens dat jullie 27 juli terug zouden komen, dus voor mijn gevoel is jullie datum naar voren geschoven. Ik sprak vandaag je ouders, en die hadden zich prima bij jullie vermaakt: en dat jullie een goed huishouden samen voerden: dus dan is dit afzien toch ergens goed voor: ook in tijden van heimwee en verwegistanse gevoelens kunnen jullie samen overleven. Trekken jullie straks in de Knaus: geen beter haus dan een Knaus, tot ziens bai u Knaus, beter een Knaus in de tuin, dan 10 op de camping, een eigen Knaus, een plek onder de zon etc. Er zijn zoveel spreekwoorden met Knaus. Lieve Rank en Bart, tot wederlees, Mieke B. -
10 Mei 2004 - 10:06
Stephanie:
Heej lieverd,
Ik snap dat het niet leuk is die beestjes daar zo te zien lijden, maar het is geen goed idee om er een te kopen. Het klinkt misschien gemeen, maar als er mensen die dieren kopen zal de eigenaar van die winkel er alleen maar meer aanschaffen.
Liefs