Auto verkocht!!
Door: Rianka
Blijf op de hoogte en volg Bart&Rianka
05 Juli 2004 | Aruba, Oranjestad
Donderdag hadden we dus een Sunset Tour met een katamaran, van Bart zijn werk. Er werd op die manier afscheid genomen van Bart en van Viviënne, die twee jaar bij KPMG gewerkt heeft. Om half zes zou de boot uitvaren, uiteindelijk werd dat kwart voor zes. Aan boord was open bar, waar iedereen ook flink gebruik van maakte. Na ongeveer anderhalf uur op het voordek gezeten te hebben, werden we allemaal naar binnen gedirigeerd, omdat Lindomar, de baas van KPMG Aruba, Bart en Viviënne wilde bedanken. Bart werd echt uitgebreid geprezen en bedankt, wat uiteraard erg leuk was om te horen! Nadat Bart en Viviënne daarna ook alletwee een speechje hadden gehouden, kregen ze alletwee een heel mooi horloge cadeau. Die van Bart krijgen jullie uiteraard allemaal in Nederland te zien.
Gisteren was mijn laatste werkdag, wat toch wel een erg fijn gevoel geeft. Niet dat ik het niet naar mijn zin had, mijn collega's waren allemaal erg aardig, maar ik moest meestal werken als Bart niet hoefde, en dat is minder. Gelukkig hebben we nu ruim drie weken gezamelijk vakantie, dus dat komt wel goed. Op dit moment zitten Jan Willem, Jacmijn, Jos en Sander trouwens in het vliegtuig en duurt het nog iets minder dan vier uur voor ze aankomen. Bart en ik hebben er alletwee heel erg veel zin in, wat zich bij mij nu vooral uit door een heel erge buikpijn van de zenuwen.
Dit was het weer voor deze keer. Omdat ik geen idee heb hoe het de komende weken gaat lopen, kan ik ook niet zeggen wanneer ik weer een berichtje op de site zet, maar heel lang zal het niet duren, want Jan Willem komt natuurlijk ook, en die kan volgens mij niet zo heel lang zonder computer ;-). Jullie merken het vanzelf.
Veel liefs, groetjes en kusjes, Rianka
05 Juli 2004 - 19:44
Opa Jan Willem & Oma Barbara:
Wij wensen jullie veel prettige vakantiedagen samen met z'n zessen. Geniet er veel van dan horen wij straks wel hoe het geweest is.
Groeten en veel liefs allemaal. -
05 Juli 2004 - 19:47
Bianca:
he meisje en bartje,
Bart, gefeliciteerd met het behalen van je stage! Heb je het tentamen aan de universiteit ook nog gehaald? Dat zou namelijk wel mooi zijn. Veel plezier de komende vrije weken met je familie. En ik hoop dat de buikpijn zo weg is rianka!?! Ik heb woensdag mijn diploma uitreiking en ben nu druk aan het werk bij mijn schatjes, juist.... weer in de verslavingszorg en dat loopt allemaal erg lekker! Denk aan jullie! Dikke kusjes van mij.... -
05 Juli 2004 - 20:27
Liesbeth:
wat vliegt de tijd! Leuk dat jullie nu nog even tijd samen hebben om lekker vakantie te vieren. Ik maak meteen even van deze site gebruik om Frans en Saskia te feliciteren met hun verjaardag. Vanavond de 1e wandelpuzzeltocht gelopen. (samen met Jaap en Cathelijne) Jaap had de 14e prijs een prachtige schudbol met daatin een vuurtoren. Was hij erg blij mee dat kunnen jullie begrijpen!!
dikke kus uit Bergen -
05 Juli 2004 - 20:36
Henrike:
Halloooooo,
Nou, over een half uurtje ofzo, zullen JW, Jacomijn, Jos en Sander (nu zonder ?) wel landen bij jullie. We hebben gezien dat ze aan boord gingen, dus we weten zeker dat ze er straks weer uit moeten komen. We hebben ze uit staan zwaaien op het panoramadek en omdat het best heel aardig weer was (zeker in vergelijking met de afgelopen dagen) is mijn nek en een stukje van mijn rug nu een beetje verbrand. Lekker een shirt met een diepe hals voor en achter...
De kids vonden het wel weer leuk om vliegtuigen te kijken. Justin wilde graag mee, die snapte niet dat hij niet zomaar mee kon. Hij vroeg: 'ik ook inne vliegtuig?'. Jammer genoeg mocht dat niet van ons. Raar he?
O ja, we willen nog wel een keertje MSN-en (dan kan JW meteen even toegeven aan zijn pc-verslaving), want we hebben nu ook een mic, dus dan kunnen jullie Anique misschien ook nog horen brabbelen. En Justin kunnen jullie straks al horen via JW's telefoon.
Nou, ik ga ermee stoppen. Nog even geld overmaken naar Jacomijn, dan kan ze weer een uurtje langer vooruit en dan gaan we lekker filmpje kijken met z'n 2-tjes.
Groetjes en liefs, Henrike (en Berry)
P.s. We maken morgen Justins kamer af, maar het wordt echt leuk. Lekker fris en vrolijk. -
08 Juli 2004 - 17:52
Kristien:
We hebben eindelijk een nieuwe computer dus nu jullie bijna thuis zijn kan ik eindelijk jullie verrichtingen nog even volgen. Ik heb natuurlijk al wel het een en ander gehoord.
Ook wij zijn de 28e op vakantie, naar Frankrijk, dus zul je ons ook niet op schiphol zien. Helaas.Hier gaat alles lekker zijn gangetje Dennis is eindelijk zindelijk en Jesse heeft lekker vakantie nu.We wensen jullie heel veel plezier nog deze laatste weken geniet er nog lekker van. Groetjes en een dikke kus voor jullie allebei van Ane Kristien Jesse en Dennis -
08 Juli 2004 - 20:47
Mieke:
Ja, dan wil ik natuurlijk van deze site gebruik maken om Liesbeth te feliciteren, namens de rest.
Sas is heerlijk 18 geworden,(Frans niet) en we gaan morgenochtend op vakantie. Lekker eerst naar jullie camping, en daarna via Lourdes etc. weer terug. Ik heb genoten van jullie website, en ga nu verder met puin ruimen. Veel plezier die laatste weken, met groet en zoen, Mieke -
12 Juli 2004 - 17:06
Jacomijn:
aruba is fijn, gezellig, warm en mooi... wij vermaken ons wel!!!:D:P