Laatste berichtje? - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Bart&Rianka - WaarBenJij.nu Laatste berichtje? - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Bart&Rianka - WaarBenJij.nu

Laatste berichtje?

Door: Rianka

Blijf op de hoogte en volg Bart&Rianka

20 Juli 2004 | Aruba, Oranjestad

Omdat ik het niet zeker weet, staan er vraagtekens achter, maar ik denk het wel... Onze tijd op Aruba zit er bijna op. Over een weekje stappen we het vliegtuig in, en komen we hier misschien wel nooit meer terug! Alhoewel ik me dat niet in kan denken, daarvoor hebben we het hier veel te leuk gehad, plus Bart zijn baanaanbod bij KPMG staat open, en daar zijn we evengoed wel mee bezig.

De afgelopen twee weken waren heel erg gezellig!! Jullie hebben het wel gemerkt aan het feit dat ik niet eens wat op de site kon zetten, omdat we allemaal zo snel mogelijk achter de computer doken om weer snel verder te kunnen. We hebben alles gedaan en gezien wat we wilden, dus dat is ook erg positief. Ik heb de afgelopen twee weken rond de 150 foto's gemaakt, terwijl ik in de vijf maanden ervoor een totaal van 350 foto's heb. Toen mijn ouders hier waren, heb ik te weinig foto's gemaakt, waar ik dus heel erge spijt van heb. Heb ik nu dus goedgemaakt. Verder hebben JW en Jacomijn een fototoestel meegenomen, en had Jos zijn fototoestel en videocamera mee, waar Sander constant mee aan het filmen was. Al met al zullen we dus best wel wat beeldwerk van Aruba hebben. Behalve op de site heb ik verder niet echt een dagboek bijgehouden. Maar met de volgorde van de foto's, én mijn siteberichtje, moet er toch een aardig plakboek uit kunnen komen!

Een aantal dingen die gebeurt zijn in de afgelopen twee weken, zijn té leuk om jullie te onthouden, dus bij deze.
Vorige week hebben we een ritje op de bananenboot gemaakt. Op het strand hier heb je allemaal tentjes waar je allemaal watersportactiviteiten kunt ondernemen, waaronder dus de bananenboot. Je kunt in totaal met zijn twaalven op de boot, maar gelukkig waren er geen andere geïnteresseerden, dus mochten we met zijn zessen. Reddingsvest om en zitten maar! Ik had van te voren gevraagd of het een beetje een 'rough ride' kon worden, want het leukste is natuurlijk als er van tijd tot tijd iemand af wordt gegooid! Gelukkig was iedereen het met me eens, en konden we gaan. In het begin moesten we natuurlijk een beetje wennen, en na zo'n honderd meter lagen we er allemaal al naast, behalve Jos, die zich goed aan de handgreep had vastgehouden, en dus een stukje mee werd gesleept. Wij moesten dus allemaal opgepikt worden, terwijl Jos allang alweer zat! Na een tijdje kregen we het idee een beetje door, en riep Bart bij iedere bocht dat we naar links of rechts moesten hangen, wat vooral voor de voorste mensen wel handig was, aangezien het water iedere keer omhoog spatte, midden in je ogen! Gelukkig werd er, iedere keer dat er iemand afviel, van plaats gewisseld, dus dat viel ook weer mee. Op een gegeven moment maakten we zo'n schuine bocht, dat ik er afgleed, maar nog met mijn handen en voeten bleef hangen. Ik me goed vasthouden natuurlijk, maar erg comfortabel lag ik niet!! Op een gegeven moment hb ik maar losgelaten, en moest ik weer opgepikt worden. Erg jammer, maar helaas! Jos heeft er ook nog een hele tijd naast gehangen, waar we allemaal heel hard om moesten lachen natuurlijk!! Ik denk dat ik er al met al een keer of vijf afgegooid ben. Volgens mij iedereen wel... Twee keer lagen we er allemaal naast. Was ook niet zo verwonderlijk, de banaan lag gewoon op zijn kop in het water!! Na afloop hadden we allemaal wel ergens pijn. Ik vooral in mijn nek, omdat Jan Willem op een gegeven moment gelanceerd werd, en ik zijn voet in mijn nek kreeg. Sander had heel erge pijn in zijn ribben, waar hij de rest van de vakantie last van heeft gehouden, vooral bij het lachen. Hij moest dus met flinke regelmaat naar zijn borstkas grijpen!!
Verder vielen alle verwondingen mee, na een dag had dus alleen Sander nog last van zijn 'blessure'.
De rest van de verhalen krijgen jullie te horen als we weer in Nederland zijn, maar dit verhaal wilde ik jullie gewoon niet onthouden.

Misschien tot over een paar dagen, al kan ik niets beloven! Mocht dit wel mijn laatste berichtje zijn, wil ik iedereen bedanken die de moeite heeft genomen de site te lezen. Het was iedere keer weer leuk om de pagina te openen en te zien hoeveel mensen nu weer een berichtje hadden achter gelaten.
Hierbij wil ik jullie trouwens ook vragen of jullie me ergens mee willen helpen. Zoals jullie misschien weten, is het hoogste aantal reacties op een bericht van mij, 14 geweest. Kunnen we hier overheen vraag ik me af. Als nou iedereen hier een reactie op achterlaat, ongetwijfeld! Hierbij dus mijn oproep: versla het oude record!!! En dan niet doordat iemand er 15 reacties op geeft, maar doordat iedereen er een reactie op geeft! Wie weet!!
Misschien tot snel, en anders tot woensdag of ergens daarna.
Veel groetjes, liefs, kusjes en knuffels, Rianka (en Bart)!!

• 21 Juli 2004 - 06:27

Jaap:

Dan ben ik maar de eerste... Gisteren hoorde Cathelijne dat ze van KLM geen onbetaald verlof krijgt i.v.m. personeelstekort. Balen want nu gaat onze reis van 2 maanden niet door. Vandaar dat we vrijdagavond naar Schiphol afreizen en op de bonnefooi ergens naartoe vliegen. We zijn er dus niet bij woensdag, maar ik heb m'n broertje verzocht om onze taken waar te nemen! Veel plezier de laatste dagen,
    Jaap

• 21 Juli 2004 - 11:47

Stephanie:

Hey Rianka,
    nog bedankt voor je voicemailtje; dat vond ik erg lief!
    Met mij gaat alles goed en ik hoop je snel weer face 2 face te spreken.
    Dikke kus.

• 21 Juli 2004 - 12:17

Jacomijn:

tuurlijk kunnen we daar overheen! was wel heel erg gezellig vond ik idd ook de afgelopen 2 weken en erg jammer dat de tijd zo enorm snel ging! ik had echt niet het idee dat we er alweer 2 weken waren geweest toen we in het vliegtuig zaten...
    wat ik ook wel heeeeeeeeel erg jammer vind is dat ik jullie niet kan komen ophalen op schiphol de 28e, maar gelukkig zie ik jullie een paar dagen erna weer. ik hoop dat er veel mensen komen wel. spreek jullie snel weer en veel succes met je keel rianka (ga maar zoeken naar je stem die je kwijt bent!)
    xxx jacomijn

• 22 Juli 2004 - 08:28

Maaike:

Hoi Rianka (en Bart natuurlijk)

Ik denk niet dat wij je op kunnen komen halen op Schiphol de 28ste want we hebben die hele week bezoek.
    Waarschijnlijk zijn we die week erna wel de hele week in Bergen dus dan kunnen we vast een keer afspreken.

Nog een nieuwtje wat ik niet nog een week voor me kan houden: Mickey (de poes) is zwanger. Over twee weken krijgt ze al babies dus de volgende keer dat jullie weer bij ons komen hebben we een huis vol met kleinde poesjes!!
    Het is niet echt gepland en in het begin vond ik het ook niet zo leuk, maar nu ben ik wel erg benieuwd hoe ze eruit gaan zien enzo.

Tot snel. Groetjes Maaike

• 22 Juli 2004 - 12:01

Marianne:

Nog een paar dagen en dan zijn jullie al weer thuis. Hier is de tijd echt heel snel gegaan. Gelukkig heb ik nu even vakantie (4 weken, dus mag absoluut niet klagen) Ik wilde jullie nog een goede reis terug wensen.

• 22 Juli 2004 - 12:36

Henrike:

Hai lieverds,

Eindelijk, eindelijk, we tellen de dagen af dat we jullie op mogen komen halen (ja ja, wij zijn er wel, met z'n 4-en). Over een paar dagen gaan we Justin vertellen dat we jullie over 3 of 4 nachtjes op gaan halen. Langer snapt hij nog niet.

Hij snapt wel dat JW en J en J en S weer terug zijn in NL. Hij vroeg vanochtend aan de telefoon nog aan Jacomijn of zij ook uit het vliegtuig 'gestappen' was. Slim he?

Jullie zullen wel staan te kijken van de kids, want ze zijn echt groot geworden in het afgelopen half jaar.

Nou, verder weinig te vertellen. Als we jullie hier niet meer 'zien', dan tot volgende week woensdag en een goede vlucht gewenst.

Groetjes en liefs, Henrike

• 22 Juli 2004 - 14:02

Bianca:

He buren!

nou ja, buren?? Jammer genoeg ben ik al weer een hele lange tijd (lees; te lang) in NL. Wat leuk dat een vriendin van jouw baby poesjes krijgt. Ik las het bij de reacties. Ja Bartje, nu kun je er niet meer onderuit!!! Rianka... je krijgt een babypoesje!!! Haha... Hier bij ons gaat het nu ff niet zo geweldig. Heb nog steeds geen vaste baan en ik heb de afgelopen 2 weken ook 2 begravenissen gehad, waaronder mijn eigen oma. met de oma van Rita gaat het heel goed. Wat kan het allemaal toch raar lopen, he!!!
    Nog veel plezier de laatste dagen. willen jullie nog 1 maal iedereen de groetjes doen van mij en een dikke kus!! Tot in NL...

Denk aan jullie!

Dikke kuzzz bianca

• 23 Juli 2004 - 05:40

Karin En Bart+ Meiden:

rianka en bart ,geniet nog even van de laatste dagen en een goeie terug reis en tot in bergen. we hebben niet al je berichten gelezen maar die ik heb gelezen waren leuk . groeten van ons.

• 23 Juli 2004 - 13:20

Alie:

Nou daar gaat ie dan. Ik schrijf maar alleen voor mezelf, dan kan Frits ook nog reageren.
    Bijna weer thuis dus. We kijken er naar uit, maar gaan jullie nog maar eventjes genieten zolang dat nog kan.
    Ik ben nr. 9 dus er moeten er nu nog 6 voor het record. Is iedereen soms op vakantie?
    Woensdag kan ik niet komen "inzwaaien" (in tegenstelling tot uitzwaaien in januari waar ik wel bij was), maar we zien elkaar vast al heel snel. Frits is er natuurlijk wel. Tot over een weekendje en twee en een halve dag.

• 24 Juli 2004 - 17:43

Liesbeth ,ruud,maaike En Julia.:

Vanmiddag terug gekomen van een weekje vakantie (Helmond) en nu maar meteen een reaktie zetten.
    Tot woensdag, goede vlucht terug.

• 24 Juli 2004 - 17:46

Maaike Tuynman:

hallo Bart en Rianka,
    we gingen naar de speeltuin en ik heb daar een vlecht in mijn haar gekregen.Het was fijn toen we weer thuis kwamen.Ik ben blij als ik je weer zie. xxxx

• 25 Juli 2004 - 07:51

Bon Dia,:

hallo luitjes, zo het zit er weer op voor jullie. De tijd vliegt voorbij. Weten jullie al wat jullie gaan doen als jullie thuiskomen? Werken, school, samenwonen???? Ik vond het erg leuk om iedere keer jullie verhaaltjes te lezen (nou ja jullie die van jou dan Rianka, haha)Ik hoop dat je ook nog even verder gaat met de site als je weer in Nederland bent. Dan weet iedereen wat jullie bezig houdt in Nederland. Ik wens jullie alvast een hele goede terugreis. Ga lekker slapen net als ik,ik heb 7 uur geslapen dus ik hoefde nog maar 2 uurtjes of zo. Geniet nog van de laatste dagjes samen. Heel veel liefs en groetjes van de oude buurtjes nummer 4 Kris en Serena

• 25 Juli 2004 - 09:47

Annie En Jaap:

Steeds kontakt met elkaar gehad maar niet via de site. Nu toch even om jullie aan je record te helpen. Op dit moment regent het hier en is het weer niet geweldig. Goede vlucht en tot woensdag.

• 26 Juli 2004 - 18:18

Michael Van Til:

Bij deze dan ook eens een berichtje van mij.

Zo te lezen, is de afgelopen paar maanden een goeie tijd voor jullie geweest. Knap balen dat je weer terug moet naar Nederland. Het heeft ook zijn voordelen. Zo heb je volgende week wel weer helemaal spannend lichtjesavond in Bergen! Een event dat je niet mag missen.

Maar even zonder gekheid, leuk dat jullie weer terug komen. We kijken uit naar de verhalen (die jullie nog niet op de mail hebben gezet). A.s. woensdag kom ik nog even langs. Kijken of je nog te herkennen bent. Hier in Nederland gaat alles prima. Maar we spreken mekaar woensdag wel. Geniet nog even van de laatste uurtjes van de vakantie en we spreken mekaar woensdag. Groetjes,
    Mike

• 26 Juli 2004 - 19:35

Ruud& Liesbeth:

Hallo daar, zal ik dan maar het record breken door een berichtje te plaatsen. Wij hebben al een week vakantie en zijn net terug uit Brabant. Een hele goede reis naar nederland! groeten uit Bergen

• 27 Juli 2004 - 09:30

Karin En Bart En Meiden:

gefeliciteerd met je vader rianka en tot spoedig voor bart ook natuurlijk

• 27 Juli 2004 - 10:21

Gerda:

hai Rianka en Bart
    Hetwasheel leuk om al jullie verhalen te lezen, en ik heb er erg van genoten. Helaas was ik altijd erg traag met lezen dus had ik soms wel 4 berichten van jullie er op staan, vandaar ook mijn trage reaktie. Maar dit was mijn laatste kans, ik hoop alle foto's bij jullie thuis te kunnen bewonderen en wens jullie een hele goede vlucht toe naar Nederland! En dan maar tot ziens in dit koude en natte landje. groetjes

• 28 Juli 2004 - 13:11

Jos:

leuk berichtje.. haalt allemaal herinneringen naar boven :) heb 2 hele toffe weken gehad en de foto's zijn wel mooi geworden, maar die zien jullie wel (morgen). tot heeel snel... groetjes

• 28 Juli 2004 - 13:56

Car & Matei:

Hee! Hier even een berichtje uit Götenborg in Zweden! Goeie reis en tot gauw. kus