Alweer geslaagd!! - Reisverslag uit Palm Beach, Aruba van Bart&Rianka - WaarBenJij.nu Alweer geslaagd!! - Reisverslag uit Palm Beach, Aruba van Bart&Rianka - WaarBenJij.nu

Alweer geslaagd!!

Door: Rianka

Blijf op de hoogte en volg Bart&Rianka

24 Juni 2004 | Aruba, Palm Beach

Jaja, Jacomijn is nu voor het volgende project geslaagd: haar rijbewijs!! In 1 keer, dus dat is iets om trots op te zijn. Bart en ik willen haar hierbij van harte feliciteren, al hebben we dat over de telefoon ook al gedaan.

Gisteravond hebben we gezellig gebowld met Marja en Reza. Reza gaat bijna naar Nederland voor een maand, zonder Marja... Wordt een drama natuurlijk, als Reza eenmaal weg is. Weet Marja volgens mij helemaal niet meer wat ze moet doen met haar tijd, want de afgelopen maand zijn Reza en zij bijna constant bij elkaar geweest. We merken vanzelf wel hoe het gaat. Hij is gelukkig wel op tijd terug voor Marja haar 25e verjaardag, 22 juli.

Deze week moet ik weer eens zes dagen werken, ipv vier, zoals de afgelopen weken steeds het geval was. Een collega van mij moet namelijk onverwacht afscheid nemen van zijn vriendin en zoontje, omdat zij een andere man heeft leren kennen in Amerika, ze verder wil met hem, en dus naar Amerika verhuist met Ricky zijn zoontje. Ricky wilde heel graag de laatste dagen bij zijn zoontje zijn. Vandaar dat we een beetje hebben moeten schuiven met het rooster om ervoor te zorgen dat Ricky de afgelopen dagen vrij kon krijgen, en vandaar dat ik deze week dus zes dagen werk, ipv vier of vijf.

Het hondje dat trouwens een week bij ons appartementencomplex heeft gelopen, is door Frank opgehaald. Edwin had hem aan de telefoon ivm een lekkage van zijn airco (zijn hele bed was nat!!) en vroeg maar gelijk of hij wist waar het hondje was. Frank vertelde toen dat hij hem naar het asiel had gebracht. Erg jammer, maar wel beter voor het hondje. Op deze manier bestaat er nog een kans dat zijn baasje hem vindt, en krijgt hij tenminste een beetje normaal en regelmatig te eten. De kans dat hij afgemaakt wordt, is erg klein, omdat het een heel mooi en schoon hondje is. De kans dat hij opgehaald wordt, is dus erg groot.

Verder is er weer vrij weinig te melden vanuit het verre en nog steeds warme Aruba. Jacomijn, Jan Willem, Jos en Sander komen bijna, dus die dagen zijn we aan het aftellen.
Tot snel allemaal! Veel liefs, groetjes en kusjes Rianka

• 26 Juni 2004 - 14:37

Marije:

Hoi Bart en Rianka,

Wat leuk Rianka om jou via MSN te 'spreken' en te zien. Wat is je haar lang geworden.
    Je tattoo is bescheiden en past wel bij je. Lonneke wil ook maar mag van mij pas als ze uit huis is.
    Hier nog steeds petweer. Het is nu wel droog maar bewolkt.
    Vanavond de voetbal. Wij maken er in ieder geval een leuke avond van, ongeacht wat ze doen!
    Groetjes

Marije

• 27 Juni 2004 - 09:20

ha arubaniers,
    gister was het 25-jarig huwelijksfeest van oom Jan & tante Lia: natuurlijk hadden ze er geen rekening mee gehouden, dat Nederland in de kwartfinales van voetbal zouden kunnen belanden (wie wel) dus was er een groot scherm geplaatst, waardoor de liefhebbers toch mee konden leven en lijden.
    De oranjegekte is hier weer toegestaan (hele straten zijn in oranje gehuld). Wist je trouwens al, dat je moeder een motormuis is geworden: ze zitten nu volgens mij alle dagen op de motor, en ze wil (ja, ik heb het hier nog steeds over je moeder!!) nu per motor naar schotland. Verder: was het bovengenoemde feest gezellig, zelfs je vader(!!!) heeft een liedje geschreven, en gezongen!!! Kortom: jullie hebben wat gemist. Groetjes, Mieke

• 27 Juni 2004 - 16:59

Mieke:

oja, en vanmiddag zijn we naar je moeder geweest, en hebben alle foto'bummen doorgelezen: van Bidart. Juist, waar jullie elkaar hebben ontmoet, remember. Vanwege dat wij daar dus naar toe gaan/willen gaan. We zijn als altijd laat met reserveren/=wij reserveren nooit, dus zit nu te wachten op een mailtje terug van Pavillon-Royal. Em meteen in die fotoboeken een Martijn gezien, die van de andere mailtjes naar jullie toe, toch? Kortom: errug gezellug, en we weten nu waar het lekkerste ijs is, de pizzas, de hangbrug etc. krijg je al heimwee? doei, Mieke & Frans

• 30 Juni 2004 - 13:53

Ha kaartenstuurders!,
    natuurlijk gaat Sas (al Lang) niet meer met ons mee op vakantie: sowieso vanwege een ander ritme. En andere belangstelling: die wil niet meer in gezelschap van die belachelijke korte broek en jezusnikes dragende ouders gezien worden, in het openbaar dan. En ditzelfde verhaal geldt dan weer niet voor de wintersport, maar ja, dat is dan ook wel even heel anders!! Dus. En: we gaan in Bidart op jullie (echt waar!!) plekje staan: nr. 174. Met uitzicht op de douche. En dan zie je ook altijd leuke dingen voorbij komen. Ikzelf laat altijd van alles vallen, omdat ik geen toilettas heb: en alles in een plastic zak meeneem, die dan weer uitscheurt, of die ik verkeerdom vast heb. Tja, nu snap je nog beter waarom Sas liever met vriendinnen naar Kreta gaat!! En inderdaad: we komen zo laat mogelijk terug, wat mij betreft: 1 augustus. Doeg & groet, Mieke

• 30 Juni 2004 - 22:09

Jay W:

Ben al bezig met aftellen. nog maar 1 dag werken en een paar dagen vrij en dan komen we eraan :) Nouja werken is een beetje overdreven. Ik heb vrijdag alleen nog de jaarsluiting en dat is alles. Dus niet echt werk. Ik zie jullie maandag :)