Nieuwe nieuwtjes - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Bart&Rianka - WaarBenJij.nu Nieuwe nieuwtjes - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Bart&Rianka - WaarBenJij.nu

Nieuwe nieuwtjes

Door: Rianka

Blijf op de hoogte en volg Bart&Rianka

31 Mei 2004 | Aruba, Oranjestad

Hallo allemaal vanaf het zonnige, maar de laatste dagen vooral regenachtige Aruba!
Met op zich weinig nieuws ga ik toch proberen een verhaaltje op de site te zetten. Een beetje graven in mijn geheugen doet wonderen, want ik kan me nu alweer iets leuks van een paar weken geleden herinneren wat ik volgens mij niet op de site heb gezet.
Om daar dan maar mee te beginnen: Op Aruba heb je een Willem de tweede (of derde..) toren, waar eens in de week op dinsdag een avond wordt gehouden waar Arubanen optreden op verschillende manieren. Het is veelal dans en erg leuk om een keer gedaan te hebben. Rita en Bianca wisten uit ervaring dat, als je op de eerste rij zat, je aan het einde uitgekozen kon worden om op het podium te komen dansen. De jongens wisten dat niet (op dat moment waren de broer en neef van Rita, en de vriend van Bianca nog aanwezig) dus hebben we die heel sneaky op de eerste rij gezet. Nadat we twee uur hadden genoten van Arubaanse mensen die hadden gedanst en muziek hadden gemaakt, kwam de meisjesgroep op die mensen uit het publiek haalde. Ik werd gelijk aangestoot door Bianca, want nu kwam het hoor!! Alleen in plaats van mensen uit de eerste rij, kozen ze nu voor mensen uit de tweede rij en werd ik bij mijn arm gegrepen! Dat dat niet de bedoeling was, konden die meisje ook niet weten, maar zo stond ik dus op het podium tussen allemaal flexibele, Arubaanse meisjes van ongeveer twaalf, met mijn (gelukkig elastische!) rok aan... toen 'mijn' meisje naar voren liep om haar dansje te doen, moest ik mee. En ik liet me natuurlijk niet kennen, dus alle bewegingen die zij deed, deed ik net zo hard mee. Gelukkig was Bart niet snel genoeg om de filmfunctie op de camera te zetten, maar foto's heeft ie er wel van. En om te toch nog maar even te laten weten: Voor mij werd, door alle toeschouwers, het hardst gegild en geklapt! Is mijn ego ook weer gestreeld ;-)
Wat ik nog was vergeten te melden, was dat we vorige week bij het uitgaan, ook nog een slang hadden gezien! Groot was ie niet, ik denk dat ie uitgerekt op ongeveer een meter uitkomt, maar ik schrok wel even! Rita en Bianca wilden er nog een foto van maken, maar toen was ie al weg.
Afgelopen woensdag is Rita dus naar huis gegaan, en na een emotioneel afscheid en een vertraging van twee uur, vertrok ze richting haar oma, die gelukkig nog helder en bij was toen Rita aankwam in het ziekenhuis.
Zaterdag en zondag zijn we naar het Soul Beach Festival geweest, wat op zich wel leuk was, maar achteraf hadden een heleboel mensen zoiets van 'was dat het nou??' Wij hadden 'maar' 48 gulden voor ons kaartje betaalt, maar anderen hadden de kaartjes niet in de voorverkoop gekocht, en moesten $60,- betalen! Beetje zonde van het geld. Wat wel zo is, is dat we kunnen zeggen dat we Chaka Khan, Wyclef Jean en Sean Paul in het echt hebben gezien! Jaja!!
En dan het laatste nieuwtje van vandaag voor de mensen die het nog niet weten: Onze terugdatum staat op 27 juli, wat betekent dat we 28 juli rond het middaguur in Nederland aan zullen komen. Iedereen die ons wil verwelkomen is welkom!!
Tot snel!! Veel liefs, Rianka

• 02 Juni 2004 - 08:59

Marianne:

Ben ik de eerste?! Nou ja.
    Ik denk dat we een beetje hetzelfde weer hebben. De afgelopen dagen was heel heel erg mooi weer (ik ben zelfs bruin, en dat is heel wat voor mij want ik wordt heel moeilijk bruin). Vandaag regent het helaas, maar waarschijnlijk is het morgen weer droog.
    Jammer dat je de 28e thuis komt. Als je 2 dagen eerder was had ik je misschien wel even kunnen zien, want dan ga ik op vakantie.
    Groetjes.

• 02 Juni 2004 - 12:27

Roland:

Halloooow,
    Heb eigenlijk niet zoveel te melden. Alleen dat het hier rotweer is, dat ik op mijn werk zit en me verveel....... heb eigenlijk geen zin meer, dus maar even tijd nemen om een berichtje te typen.
    Weet je trouwens dat Maaike al 2 maanden een kaartje op de schouw heeft liggen wat voor jullie bedoeld is. Schiet lekker op, weet niet of het nog zin heeft om dat nu nog op te sturen..... lekker slim!!

Ik heb trouwens hartstikke hard moeten lachen dat je het podium opgegaan bent om te dansen. Stoer hoor.... enne jammer dat Bart daar geen film van heeft :-P

Nog een laatste vraagje: wanneer is Bart klaar met zijn stage? En gaan jullie dan nog lekker vakantie houden?
    Veel plezier en tot horens...

Greetingz
    Roland